Skip to main content
Deze pagina gebruikt cookies.

Meer weten
BMW Lifestyle.

BMW Lifestyle.

Voor wie houdt van dynamiek en stijl.

Doorblader onze BMW Lifestyle brochures en laat u inspireren, of gebruik de zoekfunctie en vind meteen uw favoriet vergezeld van alle nodige details.
Keuze gemaakt? Uw BMW Jean-Michel Martin controleert graag de beschikbaarheid en leveringstermijn voor u. Noteer bij uw ‘vrijblijvende informatieaanvraag’ het referentienummer van het product in het opmerkingenveld. U krijgt dan snel een antwoord.
BMW Sport Collection.

BMW Sport Collection.

Bekijk cataloog
BMW Lifestyle Main Collection

BMW Lifestyle Main Collection.

Bekijk cataloog
Besoin d'une idée cadeau ?

Cadeau idee nodig?

Klaar voor een verrassing?U kunt bij ons geschenkbonnen verkrijgen die door de gelukkige ontvanger kunnen worden ingeruild tegen BMW Accessoires en Lifestyle artikelen die een overeenkomstige waarde hebben.

Wat kan ik daarmee kopen?

Een origineel cadeau voor elke gelegenheid! Een uitgebreide shopkeuze: bon is geldig voor Originele BMW Accessoires én BMW Lifestyle collectie- bedrag zelf te bepalen

Ontdek meer
BMW Active Hybrid e-Bike.

De nieuwe BMW Active Hybrid e-Bike.

Al fietsend een pittige helling beklimmen of opboksen tegen een strakke wind gaat voortaan een pak makkelijker met de nieuwe BMW Active Hybrid e-Bike. Hét ideale vervoermiddel om ontspannen naar kantoor te rijden, of in het weekend te genieten van puur fietsplezier.

Ontdek meer
Top